Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Taal: Nederlands Nederlands

FinchFabrics

0 product(en) - € 0,00

Uw winkelwagen is leeg!

Vlucht voor dat de wolf komt

Posted by in on Dec 22, 2015 . 0 Comments.

Gangen graven, ja, gangen graven
Ben je klaar, dan ga je nog eens graven
Gangen graven, ja, gangen graven
Vlucht voordat de hyena komt…

Finch Fabrics stokstaartjesDit liedje kwam spontaan in mij op toen ik het nieuwe stofje van Finch Fabrics onder ogen kreeg.  Voor diegenen die het in Keulen horen donderen… ‘Gangen graven‘ is een lied uit Leeuwenkoning 3.  En ik zweer het u, als je op de video hieronder klikt, zit je er voor de rest van de dag mee in je hoofd.  Klikken op eigen risico dus.

Het is ook door de Leeuwenkoning dat ik en mijn koters zot zijn van die stokstaartjes. Toen ik de vraag van Finch Fabrics kreeg of ik met één van hun stofjes aan de slag wilde gaan, had ik dan ook vrij snel gekozen. Al heb ik toch wel even getwijfeld aan de mollen. Die zijn ook übercute als ze niet in onze tuin zitten tenminste.Wolf Zonen 09 Finch Fabrics

Paneelstofjes voor jongens… dat eist toch wat creativiteit. Ik wilde niet gaan voor een sweater of longsleeve, ik wilde wat meer. Plots moest ik aan Wolf denken. Samen met Billie de meest verse zoon van Zonen 09. Wolf is een pyjamapatroon waarbij je verschillende versies kan maken. Bij mijn eerste Wolf koos ik voor de jumpsuit versie. Maar je kan dus ook kiezen voor een tweedelige versie. Bij deze versie kan je dan nog eens kiezen voor desupersnelle variant: een broek met maar één zijnaad én een aangeknipte tailleband.Ideaal dus om een wat grotere print in een broekspijp te verwerken.  Finch Fabrics stokstaartjes

Verder liet ik de print op het voorpand van het bovenstuk terugkomen. Een beetje uit het midden om zo wat asymmetrie te krijgen.  Ik koos ook dit keer weer voor de optionele schouderstukken.  Ideaal om nog wat kleur toe te voegen door er een paspelke tussen te steken.  Als contrast koos ik voor okergeel. Die kleur blijft voor mij een topcombo met donkerblauw.  Wolf Zonen 09

De kleuren zijn echt warme herfstkleuren en laat nu net de herfst mijn favoriete seizoen zijn.  Het stofje gaat ook mooi over in een diepblauwe kleur met kleine sterretjes.  De glow-in-the-dark-sterren-cape die ik voor mijn vorige Wolf maakte, past er dus ook perfect bij.  Altijd handig dat het lijkt alsof het voor elkaar gemaakt is.

Wolf Zonen 09 finch fabrics stokstaartjes

De herfst heeft één groot nadeel: foto’s moeten meestal terug binnenskamers genomen worden, wat de belichting niet altijd ten goede komt.  Dat wordt weer een uitdaging om de komende maanden bloggeschikte foto’s te nemen.

Last update: Dec 22, 2015

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: