Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Taal: Nederlands Nederlands

FinchFabrics

0 product(en) - € 0,00

Uw winkelwagen is leeg!

Landing verzocht

Posted by in on Sep 01, 2015 . 1 Comments.

Toen er een lapflamingostof in mijn brievenbus viel, had ik eigenlijk om een jongensstof verzocht. Dochterlief gaat met het grootste deel van de maaksels aan de haal, dus als ik kan, kies ik voor jongensgerief. Ik zette het slachtoffer in kwestie voor het scherm en heel beslist klonk het ruimtestof mama, die is de mooiste. Wie ben ik om daar tegenin te gaan?

348-02
348-03
348-04

Als het over zonengerief gaat, val ik graag terug op Zonen09 die Ole, die krijgt de kast nauwelijks te zien. Soms krijg ik de kolder in mijn kop, en wil ik iets anders... vier keer hetzelfde model in de kast is ook nietje-dat. Mijn hoofd zit echter zo vol van allerlei -onuitgevoerde- plannen dat ik er moeilijk de vinger op kon leggen wat ik dan wel wou. Behoorlijk besluiteloos ging ik door de voorraad digitale patronen en plots viel mijn oog op de Hangout Hoodie, nooit eerder gemaakt. Ik polste bij zoonlief wat hij graag wou; een kaptrui. Als dat niet goed uitkwam!  

 

348-05
348-06

Niet alle naaisels halen de blog, achter de schermen zit ik met serieuze naaiperikels. De fut is er bij momenten wel, maar de uitvoering... mijn vingers zijn het precies wat kwijt. Ik krijg een afgewerkt maaksel, maar de weg ernaartoe. Euh. Niet wat het zou moeten zijn. Welkom in mijn hoofd; Ha, die trui, dat ziet er nog makkelijk uit om te maken Ideaal, die stof ligt hier nog te wachten op een geestig project We gaan dat eens rap fixenen#deadlinekomteraan Gtvr, ik heb hier contraststof nodig of wat?#feestdag #allewinkelsgesloten #nietsklaarliggen ;As ik dan toch bezig ben, zou ik niet beter die trui voeren? #freewheeling #nooiteengoedidee Hmm, die maattabel en mijn zoon, die zijn precies niet compatibel #ohboy #deadline #buikgriep Chance dat dat nog vlot naait #driegebrokennaaldenlater #welkomsarcasme Nee, dat kind ziet er niet uit als een clown#verkeerdekeuzemouwboorden #tornen Zo'n polosluiting, wie heeft dat uitgevonden?!!? #eerstekeer #miserie #hetiswathetis

 

348-07

Ja, ik weet het, ik ben eenmoeilijke als ik begin. In zo'n geval helpt het zoonlief in de kleren te hijsen, mijn ogen dicht te doen en daarna zoonlief te bekijken. De blik in zijn ogen, de grijns op zijn snoet, de zottigheid in zijn gedrag. Dan sta ik terug met beide voeten stevig op deze planeet en laat ik alles wat er niet toe doet los, gepruts en al. Zoonlief. Content. Mevrouw Khadetjes ook. Dossier gemaakt De maten van zoonlief brachten me bij een 6jaar in de maattabel (het kind is zes, maar ik weet ook dat hij wat groot uitgevallen is dus twijfelde ik al), ergens stond in kleine lettertjes; wil je de Hoodie graag als trui gebruiken, ga dan een maatje omhoog. Ik knipte dus een8 jaar(wat strikt genomen ook zijn confectiemaat is), en besloot het ding te voeren. Een eerste pasbeurt maakte me haast wanhopig, hij zag eruit als een worstje, en ik negeerde de voorziene naadwaarde en stikte zo zuinig mogelijk om alle breedte die erin zat eruit te halen. Met niet al te veel kleren eronder lukt het , maar voor wie mijn voorbeeld wil volgen, ga groot genoeg als je het patroon als trui wil gebruiken.  

 

348-08
348-09

When I tested the flamingo fabric, I actually requested something for my boy. The other; Khadetje goes away with the biggest result of my sewinglabour, so when I have the chance, I prefer making something for my son. He picked the fabric -the space, look at that gorgeous space; and asked for a hoodie. Although I like my usual patterns, I wanted something else this time and tada... in my collection I found this pattern, I didn't even used it yet. The sewingprocess wasn't that nice. I ignored the instructions -#alwaysagoodidea- and on top of that I made lots of stupid mistakes. Luckily, in the end, I have a nice hoodie and a happy son, so you don''t hear me complaining ;).  

 

 

348-10
>http://khadetjes.blogspot.be/2015/08/landing-verzocht.html
Last update: Sep 02, 2015

1 Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: