Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Taal: Nederlands Nederlands

FinchFabrics

0 product(en) - € 0,00

Uw winkelwagen is leeg!

De jurk die zomer roept

Posted by in on Feb 15, 2016 . 0 Comments.
Een tijdje geleden zat er een prachtig stofje van Finch Fabrics in mijn brievenbus.
De warme rode en oranje tinten doen mij dromen van de zomer... Ik talmde met in het stofje te knippen want ik had zo ongeveer een miljoen patroonopties in mijn hoofd. Uiteindelijk speelde ik op safe en ging ik voor de Candy Dress uit La Maison Victor.
Ik hergebruikte de patroondelen van het jurkje dat ik anderhalf jaar geleden voor Eloise naaide, maar verlengde deze keer het rokgedeelte met 7 centimeter. Die 7 centimeter zijn nu prima, maar korter mocht het echt niet zijn. Mag de zomer dan alvast morgen beginnen? #wishfulthinking
  Ik ben heel tevreden van de afwerking, mag ik dat even zeggen?
De mouwtjes dubbelde ik, en de hals werkte ik af met de tweelingnaald. Ook het omzomen van de rok deed ik met mijn tweelingnaald voor tricot stoffen. Belangrijke tip bij het gebruik van een tweelingnaald: nooit de zigzagsteek gebruiken die je anders gebruikt om tricot te stikken.. Een gewone rechte steek daarentegen is een prima idee.
 
Het is niet gemakkelijk om een zonnige jurk als deze te fotograferen binnenshuis. Crappy light season, herkenbaar? Eloise liet het niet aan haar hartje komen, en headbangde zich vrolijk een weg door de fotoshoot.
 
 
In realiteit zijn de kleuren veel levendiger. De kwaliteit is eveneens zalig, geen geflubber maar wel een stevige tricot die erg zacht aanvoelt.Zonnetje, kom maar snel... We hebben weer zin in blote beentjes en blote teentjes!
 
Last update: Feb 15, 2016

Related Products:

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: