Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Taal: Nederlands Nederlands

FinchFabrics

0 product(en) - € 0,00

Uw winkelwagen is leeg!

BILLIE – DE NIEUWE ZOON VAN ZONEN 09-AN_NONONSONSMOMS

Posted by in on Sep 02, 2015 . 0 Comments.

Een doodeenvoudig T-shirtpatroon met een dozijn opties en een perfecte pasvorm. ;Dat is Billie Billie, waar was je al die tijd? Naar zo'n goed passend T-shirtpatroon ben ik al zo lang op zoek. Mijn laatste poging tot simpel T-shirt dateert al van februari.Het toekan T-shirt dat ik overtekende van een Retro Rock obots-shirt. ;In die blogpost schreef ik het al: >Ik wilde van de tricot graag een T-shirt maken, maar had eigenlijk geen geschikt patroon. Ik heb al aardig wat T-shirts en longsleeves gemaakt maar ik bleef telkens wat ontevreden achter. Wel, ik kan u vertellen, Billie heeft dit probleem voor mij opgelost. Vanaf nu zal er hier ook bandwerk kunnen gebeuren. Of ook niet, want door de eindeloze extra's en opties kan je er evengoed pareltjes van maken. Enveloppehals, V-hals, ronde hals, vals knopenpat, raglanmouwen of niet, korte mouw, lange mouw, zakjes, biaisboord, mouwboord of omzomen alles is mogelijk en alles is stap-voor-stap uitgelegd met zeer duidelijke, begeleidende foto's. Daarbovenop krijg je nog een heleboel tips voor het naaien mettricot en andere rekbare stoffen en voor het (eventueel) afwerken met een overlock. Een ware mini-tricotbijbel.Zelfs zonder naailessen kan je hier perfect mee aan de slag.IMG_2633_edited-1

 

Deze Lucky Bastard mocht het Billie-patroon (en het Wolf-patroon, hou donderdag deze blog maar in het oog) van Zonen 09 testen. Ik koos voor de optie V-hals, de ronde mouw en het zakklepje. Als stof koos ik voor het overschotje van de;o zo mooie Finch Fabrics bergentricot. Ik maakte er al een Ole met windstopper mee en ben hier zo verliefd op. Die kleuren, I love it. Deze mooie stof was voorzien om al veel vroeger in de winkels liggen, maar omdat ze bij Finch Fabrics streven naar perfectie, werd het een beetje later. Normaal gezien zou hij nu echt bijna in de (web)winkels moeten aankomen. Ik koos maat 116 voor mijn 6-jarige en die zit perfect. Uiteraard moet een Billie in bergenstof ook geshowd worden in de bergen, tijdens de koters hun eerste echte dagtocht. De foto's brengen me direct terug in vakantiestemming.  Billie zonen 09DSC_0566_edited-1DSC_0582_edited-1DSC_0587_edited-1DSC_0599_edited-1IMG_3214_edited-1IMG_3279_edited-1

 

 

Ook de bijna 5-jarige wilde hem graag eens passen.Billie zonen 09 t-shirt patroonIMG_2646_edited-2

 

 

Billie is te krijgen in 34!! maten.  Van maat 80 tot maat 176 en dan heb je van elke maat ook nog eens een smalle versie.  Mijn zonen zullen tot diep in hun tienerjaren geen T-shirts te kort komen, dat weet ik nu al zeker.

https://nononsonsmoms.wordpress.com/2015/08/24/billie-de-nieuwe-zoon-van-zonen-09/

Last update: Sep 02, 2015

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: